Pe data de 19 aprilie 2016 un domn in varsta de 53 de ani din cauza vitezei excesive a intrat in gardul proprietati mele.Distrugand tot gardul.In decursul a cateva ore el si-a recuperat automobilul.Noi intelegandu-ne pe cale amiabila ca el sa imi repare gardurile sa aduca tot ce trebuie si sa plateasca muncitori,dar acum domnul respectiv nu mai este de gasit.Am fost la politie si oameni de acolo au zis ca omul nu este obligat sa imi refaca gardurile #-o Ii stiu doar numele si localitatea de unde provine.Ce este de facut acum?Ce drepturi am in acest caz?Ar trebui sa imi iau un avocat si sa il dau in judecata?
Nu stiu prea multe despre acest domeniu si speram ca ma puteti ajuta...
Locititati serviciuuil de politie rutiera sa se intocmeasca procesul verbal de distrugere si sa va inmaneze anexa 2 catre compania de asigurari unde soferul vinovat are incheiata polita rca.Politia rutiera stie cumsa il gaseasca pe vinovat.Ar fi trebuit sa sunati atunci la 112 si sa anuntati accidentul
Dosar penal
alexa_25
Buna ziua...as avea nevoie mare de ajutor.Situatia mea sta in felul urmatori :luni dimineata am avut accident,singura mea vina fiind faptul ca desi aveam ... (vezi toată discuția)