avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost lovit intentionat de 2 ori din spate la un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost lovit intentionat de 2 ori din spate la un sens giratoriu. ...

Am fost lovit intentionat de 2 ori din spate la un sens giratoriu. Soferul care m-a lovit nu a vrut sa facem amiabila. Mi-a aratat o legitimatie de politie spunandu-mi ca i-am taiat calea atunci l-am depasit, s-a urcat in masina si a plecat. Am fost la politie sa declar evenimentul insa tinand cont cele mentioante imi este frica ca dosarul sa nu fie musamalizat.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
ovvvidiu, utilizator
Dacă nu se va rezolva situația după sesizarea la poliție, aveți posiilitatea să vă recuperați prejudiciul prin formularea unei cereri de chemare în judecată. Vă recomand să apelați la un avocat.
Asa cum suna formularea, este vorba de infractiunea de distrugere, mai greu de dovedit insa intentia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina cd cbulance cbulance Buna ziua, Am fost acrosat intr-un sens giratoriu de o masina/duba cu numere de CD. Eu eram pe banda II, lipit de sensul giratoriu, iar individul a venit ... (vezi toată discuția)
Accident auto nedeclarat, sicane in trafic CiprianBrasov CiprianBrasov Buna ziua ! Saptamana trecuta am fost implicat intr-un eveniment rutier neplacut : la intrarea intr-un giratoriu , mi-a fost taiata fata de catre un alt ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate sens giratoriu andreidre andreidre Voi incerca să fiu cat mai succint, dacă ceva este neclar voi incerca sa explic mai bine. Pe scurt, pe data de 23.11 am făcut un accident rutier într-un ... (vezi toată discuția)