avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu masina CD
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu masina CD

Buna ziua,

Am fost acrosat intr-un sens giratoriu de o masina/duba cu numere de CD. Eu eram pe banda II, lipit de sensul giratoriu, iar individul a venit din dreapta, mi-a taiat fata si a intrat de pe banda I pe banda II si m-a impins in cercul sensului. A oprit, mi-a luat nr, dar n-a vrut sa mearga la Politie, sau sa-mi dea numele, nr de telefon sau sa facem constatare amiabila. S-a urcat la volan si a plecat. Nu era diplomat sau ceva, parea un simplu sofer de duba.

Am fost la Politie in aceeasi zi, am dat declaratie, le-am zis nr de CD. Ei mi-au dat autorizatie de reparatie, insa a trecut mai mult de o saptamana si individul inca nu s-a prezentat.

Am sunat de mai multe ori la Politie si mi-au spus ca inca nu a venit, desi i-au trimis citatie si sa astept 20 de zile sa expire si citatia. Intre timp, nu am voie sa-mi repar masina deoarece cica Politia are nevoie sa reconstituie dinamica accidentului.

Nu mi-e clar insa ce se intampla daca expira si citatia asta si ala tot nu se prezinta? Eu am Casco, dar vreau sa fac masina pe RCA-ul lui ala, ca nu a fost vina mea. In plus, daca fac pe Casco, trebuie sa platesc fransiza de 100 euro, iar la anul o sa fie Casco mai scump.

Cum ma sfatuiti sa procedez?

Multumesc,
Catalin
Cel mai recent răspuns: maxu08 , utilizator 21:51, 27 Iulie 2010
intrebare: daca ti-au dat autorizatie de reparatie cum au justificat interdictia de a o repara? se cam bat cap in cap aceste 2 lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare declarație, după ce în amiabila a recunoscut vina Liviu_ub Liviu_ub In data de 20.12.2017, am fost acroșat in sensul giratoriu de către un alt autovehicul. Eu circulam pe banda 3, cu semnalizarea stânga pornită deoarece ... (vezi toată discuția)
Intrarea intr-un sens giratoriu Heredea Heredea Buna ziua. Am o nelamurire si as dori mai multe opinii privind acest subiect.Este vorba despre un accident produs la iesirea dintr-un sens giratoriu.O masina A ... (vezi toată discuția)
Accident in intersectie cu sens giratoriu predator predator Buna ziua, am avut un accident cu masina in interiorul unui sens giratoriu, eu eram pe banda 2 sa fac bucla sensului la stanga cand cu viteza din stanga a ... (vezi toată discuția)