avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate Darius8080

Activitate Darius8080

Discuție Infiintare SRL
Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL ,cod CAEN 5320.In acest sens doresc sa va adresez cateva intrebari:
-Cand se plateste impozitul pe venit si TVA incasat?
-Din contul firmei se pot retrage anumite sume in interes personal?
-Intre firma (eu ca si administrator si asociat unic) se va incheia un contract de comodat pt o autoutilitara .Cheltuielile cu combustibilul,asigurare ,taxe,reparatii se pot inregistra in contabilitate?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Durata dezbatere mostenire notar
Am inteles,deci nu ramane decat sa astept sa treaca un an.In testament este specificat ca nu are alti mostenitori rezervatari.Va multumesc
Si este normal asa sau exista si o alta varianta?
In Decembrie 2015
Am prezentat si aceste acte,a mai ramas sa duc doi martori.Notarul mi a spus ca poate dura succesiunea pana la un an.
Buna ziua,va multumesc pt raspunsuri.Persoana care mi a lasat mostenirea nu mai are nici o ruda de gr I ,parinti copii sotie,Am prezentat notarului actele cerute certificat de deces al parintilor,sentintele de divort ale pers decedate in care este stipulat ca nu au rezultat copii in urma casatoriilor(2).
Buna ziua,doresc sa intreb care este durata dezbaterii unei mosteniri la notarul public?Mentionez ca sunt unicul mostenitor prin testament inregistrat la birou notarial,am furnizat toate documentele cerute de catre notarMultumesc