avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Infiintare SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Infiintare SRL

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL ,cod CAEN 5320.In acest sens doresc sa va adresez cateva intrebari:
-Cand se plateste impozitul pe venit si TVA incasat?
-Din contul firmei se pot retrage anumite sume in interes personal?
-Intre firma (eu ca si administrator si asociat unic) se va incheia un contract de comodat pt o autoutilitara .Cheltuielile cu combustibilul,asigurare ,taxe,reparatii se pot inregistra in contabilitate?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli pentru contract de comodat utilizare autoturism Mariralu Mariralu Am nevoie de indrumare in urmatoarea situatie : - SRL ,neplatitor de TVA , asociat unic , Caen : comert online , administratorul soc. fiind totodata si ... (vezi toată discuția)