avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate dragoemil

Activitate dragoemil

Răspuns la discuția Taxa salubrizare sector 4
Buna .
Daca la adresa unde locuiesc (eu cu sotia mea) este si o firma ( a fratelui meu care nu mai este in tara ) , firma care nu mai are activitate in sarciba cui revine plata taxei ptr acea firma . Precizez ca apartamentul este pe numele mamei mele .care nu mai lociieste cu noi doar are adresa la respectivul apartament. Precizez ca mama nu are venituri . Are si ea de plata taxa aceasta ?
Buna ziua,
Din cate am inteles , pe cartile.de identitate care s.au emis in ultimile 6 luni s.au introdus ceva elemente de siguranta in plus si este posibil ca daca am cartea de identitate mai veche de 6 luni sa nu pot calatori in europa. 
Eu am programat o calatorie in Italia impreuna cu sotia mea si nu avem pasapoarte . Avem.doar buletinele al.meu emis in luna Mai 2017 si al sotiei in august 2017 . 
Vin cu intrebarea la dvs daca putem intra pe teritoriul italiei doar cu cartile de identitate (valabile dealtfel) 
Va multumesc . 

Răspuns la discuția Transfer la alt sediu al firmei
se infiinteaza o noua sucursala , dar vor sa trimita oameni vechi acolo .
multumesc

Buna seara .
Sunt angajat la o firma care are mai multe sedii . de cand m-am angajat , de 10 ani , lucrez la acelasi sediu X in Bucuresti .
In curand se va face o divizare in 3 a acestui sediu , doua parti ramanand la locatia actuala iar cea de-a 3 a urmand sa se mute in judetul ilfov .
intrebarea mea este daca pot fi transferat fara acordul meu la sediul din judetul ilfov si ce mi se poate intampla daca refuz sa fiu transferat acolo , in conditiile in care in sediul unde vreau sa raman nu se desfiinteaza posturi si dapartamentul unde lucrez ramane .
motivele pt care nu vreau sa ma mut sunt personale si tin si de transportul pana la locatia noului sediu .
Multumesc anticipat