buna dimineata!multumesc pentru raspuns...baiatul este nascut in Romania,iar tatal este de origine olandeza .tatal l-a recunoscut in Olanda ca fiind tatal biologic.ca sa emit pasaport plus certificat de nastere am nevoie si de acordul lui? in Olanda poarta numele tatalui la starea civila. nu vreau sa il trec in certificatu de nastere altfel dobandeste aceleasi drepturi ca si mine.este oare asa? noi locuim in Germania
pasaportul baiatului meu este expirat.am nevoie si de semnatura tatalui pentru a face un nou pasaport?eu nu l-am trecut inca in acte ca fiind tatal copilului.el doar la recunoscut ca fiind baiatul lui.mie imi este teama ca odata ce este trecut pe numele lui...are aceleasi drepturi.pot sa fac pasaportul si fara aprobarea tatalui?baiatul meu este inregistrat in Germania.
buna ziua!sunt mama unui baietel de 6 ani.timp de 5 ani de zile tatal nu la recunoscut ca fiind copilului.locuim in Germni de un an de zile .Tatal este de cetatenie olandeza.am fost mereu de parere ca copilul sa poart numele tatalui pentru viitorul copilului.tatal a recuoscut copilul ca fiind a lui.in olanda poarta numele tatalui.poate sa insemne ca baitul meu si-a ppierdut cetatenia romana?