avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pierderea cetateniei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pierderea cetateniei

buna ziua!sunt mama unui baietel de 6 ani.timp de 5 ani de zile tatal nu la recunoscut ca fiind copilului.locuim in Germni de un an de zile .Tatal este de cetatenie olandeza.am fost mereu de parere ca copilul sa poart numele tatalui pentru viitorul copilului.tatal a recuoscut copilul ca fiind a lui.in olanda poarta numele tatalui.poate sa insemne ca baitul meu si-a ppierdut cetatenia romana?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:18, 25 Aprilie 2016
nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de familie pt minor primavera1234 primavera1234 Am un copil de 2 ani,nascut dintr-o relatie de concubinaj. Copilul poarta numele de familie al tatalui sau, un nume arabesc, tatal avand si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Pasaportul minorului perlychris perlychris pasaportul baiatului meu este expirat.am nevoie si de semnatura tatalui pentru a face un nou pasaport?eu nu l-am trecut inca in acte ca fiind tatal ... (vezi toată discuția)
Reîntregirea familiei sisi_dado sisi_dado Sunt casatorita cu un cetatean syrian doar prin religie eu sunt de curand in romania am un copil cu el am 17 ani dar nu avem acte de casatorie copilul e pe ... (vezi toată discuția)