avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate ElizaE

Activitate ElizaE

Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc frumos!
Daca tot nu vor sa- mi recunoasca aceasta perioada ca vechime, unde ar trebui sa apelez?
As dori sa aflu daca concediul de crestere copil se considera vechime in munca si specialitate in cazul meu, daca am avut contractul de munca incetat pe 31.08.2014 , iar eu am nascut pe 2 .09.2014?
Am fost preluata de CJAS si am primit si indemnizatie de crestere copil.
La actualul loc de munca nu stiu cei de la resurse umane cum sa interprezeze legea.
Multumesc!
Răspuns la discuția contestatie la somatie
Multumesc frumos pentru indrumari! :)
As dori sa aflu unde trebuie depusa contestatia pentru somatie, adica pt suma ceruta de executor( onorariu ) + cheltuieli ,taxe etc. nu sunt de acord,deoarece in urma hotararii judecatoresti am platit deja 2 treimi din suma datorata creditoarei si ea totusi a apelat la executor judecatoresc. Trebuie sa fie formulata prin avocat? Multumesc!
Răspuns la discuția somatie
Contestatia trebuie redactata prin avocat sau personal? si unde trebuie depusa? Multumesc!
Discuție somatie
Buna ziua!
Sotul meu a primit o somatie de la un executor judecatoresc in urma hotararii judecatoresti definitive in privinta partajului. A doua zi de la hotrare a si mers creditoarea la executor. Inainte de a primi somatia,sotul a si depus o treime din suma datorata,iar peste cateva zile a platit deja 2 treimi. A trimis si executorului dovada si o hartie prin care precizeaza ca va fi platita suma integral in decurs de 2 saptamani. E legal in aceste conditii sa fie obligat la plata onorariului si taxele impuse de executor? Care ar fi procedura de a nu fi obligat la plata cheltuielor ce apar pe somatie? Multumesc frumos!