Multumesc pentru raspuns! Insa eu nu stiu daca aceasta scutire se negociaza sau este o obligatie. Cum poti sti tu ca angajat ca acei 10.000 euro exista sau nu? Angajatorul poate invoca faptul ca nu a inregistrat aceste venituri pentru tine.
Intrebarea mea este daca angajatorul este obligat sa acorde scutirea de impozit pe salariu, pentru o pers incadrata cu una din functiile de programatori sau este un beneficiu pe care il ofera doar daca vrea? Conditiile fiind indeplinite. Este vb despre o firma de servicii externalizate. Multumesc anticipat!
Daca sotia decedatului primeste ajutor de inmormantare de la firma angajatoare, mai poate primi si de la fondul de pensii private sau trebuie sa-si aleaga intre cele 2?
Am semnat un contract de rezervare pt un apartament, insa acesta nu a fost semnt de dezvoltator asa cum ar trebui, ci a fost semnat de agentie, cu stampila agentiei si nu a dezvoltatorului, fara a-mi arata vreo imputernicire de la proprietar.
Intrebarea mea este daca acel act este valabil si daca in cazul in care ma razgandesc imi pot recupera banii, desi in contract scrie ca sunt nerambursabili.
Vreau sa cumpar un imobil intr-un bloc care inca nu e construit de la un dezvltator, care mi a cerut 80% din suma la antecontract, intrebarea mea este daca se intampla ceva si dezvoltatorul nu mai construieste, eu cum imi mai pot recupera banii? Exista vreo clauza prin care sa ma asigur ca nu risc sa pierd acei bani?