avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de rezervare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de rezervare

Buna ziua,

Am semnat un contract de rezervare pt un apartament, insa acesta nu a fost semnt de dezvoltator asa cum ar trebui, ci a fost semnat de agentie, cu stampila agentiei si nu a dezvoltatorului, fara a-mi arata vreo imputernicire de la proprietar.
Intrebarea mea este daca acel act este valabil si daca in cazul in care ma razgandesc imi pot recupera banii, desi in contract scrie ca sunt nerambursabili.

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:07, 28 Aprilie 2016
Acel act este valabil intre partile semnatare,daca agentia nu a avut procura de la dezvoltator nu este opozabil dezvoltatorului.Daca in contract scrie ca in cazul razgandirii nu va puteti recupera banii,atunci nu-i veti putea recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract rezervare imobil unul_oarecare unul_oarecare Bună seara, O îndrumare dacă se poate. Am încheiat de curând cu o agenție imobiliară, un așa numit \"contract de rezervare\" pentru ... (vezi toată discuția)
Poate dezvoltatorul invoca rezolutionarea contractului de rezervare fara motive juridice? AlexandraAlexandra23 AlexandraAlexandra23 Am semnat in luna mai 2019 in contract de promisiune de a achizitiona un apartament cu 2 camere cu finalizare decembrie 2020. Contractul a fost valabil 3 luni ... (vezi toată discuția)
Rezervare imobil Iapsop Iapsop Buna seara. Am dat bani Pt rezervarea unui apartament de la un dezvoltator dar pt k mai mulți cumpărători s.au plâns că nu li s.au predat apartamentele la ... (vezi toată discuția)