avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate oanaelena28

Activitate oanaelena28

Buna seara. Momentan sunt in prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani pana in data de 28 aprilie. - Cand eram in postnatal mi s-a incheiat contractul de munca, deoarce am fost angajata pe perioada determinata. Eu as vrea sa intru in somaj, dar de la ghiseu i s-a spus sotului ca nu o sa primesc somaj din cauza ca contractul meu de munca a fost incheiat si a fost pe perioada determinata. Sincer mie nu imi prea vine sa cred. Va rog ajutati-ma! Asa sa fie?, Cum a spus doamna de la somaj ca nu pot beneficia de somaj dupa terminarea CIC?
Indemnizatia pt bebe 2 se calculeaza din venitul pe ultimele 12 luni, adica se ia in calcul indemnizatia avuta la bebe 1, nu? Multumesc
Buna!! As avea si eu niste nelamuriri daca ma puteti ajuta. In prezent sunt in prelungire crestere copil de la 2 la 3 ani si sunt insarcinata cu bebe 2. Bebe 2 ar trebui sa se nasca cam la o luna jumatate dupa terminarea prelungirii concediului de maternitate. Inainte sa intru in concediu de maternitate am fost angajata la 2 firme- firma 1 cu 8 ore si salar mai mare si firma 2 cu 4 ore. Intre timp firma nr 1 s-a inchis, de aici si intrebarea mea - cine imi plateste concediul prenatal? Alta intrebare ar fi- trebuie sa ma duc cateva zile la servici la firma nr 2? sau intru direct din CIC in prenatal. Sper ca m-am facut inteleasa. Va multumesc.