Buna ziua!
In 2013 am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea asigurare CASCO. A fost declarata dauna totala.
RCA-ul meu a despagubit victimele cu daune morale+materiale.
Intre timp am fost chemat in judecata de spitalul unde au fost ingrijite victimele - pentru plata ingrijirilor medicale. Am pierdut inclusiv la apel in urma unor circumstante nefavorabile mie, respectiv nu m-am prezentat la termene, am primit citatiile la alta adresa de domiciliu, am fost plecat din tara.
Sunt in situatia in care spitalul avand hotararea judecatoreasca in mana, cauta executor sa-mi puna poprire pe salariu.
Ce pot face sa intorc hotararea judecatoreasca si sa pot introduce in cauza asiguratorul RCA. Precizez ca in stabilirea vinovatiei mele nu s-a efectuat nici o expertiza.
Buna ziua!
In legatura cu un proces verbal de contraventie. Am luat o amenda pentru circulatie cu lumini de ceata, desi aveam DRL.
Este vreun articol de lege unde este specificat ca procesul verbal trebuie completat numai de agentul constatator? Acesta mi-a dat mie sa scriu la mentiuni.
Este caz de nulitate?
Nu-mi ramane de facut decat sa chem in garantie RCA-ul meu si voi vedea exact.
Din actele primite de mine, dauna pentru masina a fost platita doar de CASCO, nu si de RCA..
De la casco nu prea am ce explicatii sa cer, odata ce a deschis dosar pe numele meu. Doar de la RCA-ul meu, sa vad ce reprezinta mai exact daunele platite.
Eu eram nelamurit de ce nu s-a dosar intre asiguratori? si eu in calitate de intervenient fortat...
Asa stiam si eu ca RCA-ul despagubeste Casco.
Dar atunci de ce au deschis dosar pe numele meu? Nu trebuia sa fie dosar intre asiguratori si eu in calitate de intervenient fortat?
Nu eram sub influenta bauturilor alcoolice.
Buna ziua!
Am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea asigurare CASCO. A fost declarata dauna totala.
RCA-ul meu a despagubit victimele cu daune morale+materiale.
Intre timp am fost chemat in judecata de spitalul unde au fost ingrijite victimele pentru despagubiri - am depus apel. Iar ieri m-am trezit cu alt proces, intentat de CASCO, imi cere despagubiri mie.
Cum este in aceste situatii? CASCO de unde isi recupereaza daunele? De la mine sau de la RCA?
Multumesc!