Am vorbit cu executorul judecatoresc, mi-a dat o singura varianta si anume sa se angajeze sora sa plateasca si ceea ce i se retine sotului meu. Lucru pe care ea nu vrea sa il faca...
Alte variante ??
Sotul meu a semnat ca girant pentru sora lui, care nu si-a platit creditul. A ajuns toata situatia la biroul executorului judecatoresc, s-a pus poprire pe salariul ei dar ea a ramas o perioada fara servici si atunci i sa pus poprire si sotului meu. Intre timp ea s-a angajat si i se retine din salar, dar si sotului meu.
Intrebarea mea este daca exista vreo modalitate de a nu mai plati si sotul meu, atata timp cat sora lui plateste??
Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri :
1) Pentru a putea beneficia de concediul de maternitate trebuie sa ai lucrate 12 luni fara nici o intrerupere??
Eu mi-am schhimbat la inceputul acestui an locul de munca si am o zi lipsa intre cele 2 contracte.
2) Firma la care sunt face contractele pe cate 3 perioade determinate dupa care daca le convine in continuare fac prelungirea de contract pe nedeterminat.
Eu sunt la mijlocul celei de a doua perioade determinata, prima a fost pe 1 luna, aceasta este pe 3 luni si ar urma inca o perioada pe 3 luni dupa care pe nedeterminat.
Intrebarea mea, avand in vedere aceasta situatie, este daca ei au pot sa nu imi mai prelungeasca contractul de munca.
Si daca aveti vreun sfat pentru mine va rog mult, sunt o viitoare mama care nu s-a mai lovit de situatiile acestea si nu prea am cine sa ma sfatuiasca.
Multumesc frumos si o zi cat mai frumoasa in continuare