avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri pentru giranti
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri pentru giranti

Sotul meu a semnat ca girant pentru sora lui, care nu si-a platit creditul. A ajuns toata situatia la biroul executorului judecatoresc, s-a pus poprire pe salariul ei dar ea a ramas o perioada fara servici si atunci i sa pus poprire si sotului meu. Intre timp ea s-a angajat si i se retine din salar, dar si sotului meu.
Intrebarea mea este daca exista vreo modalitate de a nu mai plati si sotul meu, atata timp cat sora lui plateste??

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:31, 11 Iunie 2016
Buna ziua,
Mergeti si discutati cu executorul aceste aspecte.
Sotul se poate intoarce impotriva surorii solicitand recuperarea sumelor platite actualizate cu dobanda legala.
Am vorbit cu executorul judecatoresc, mi-a dat o singura varianta si anume sa se angajeze sora sa plateasca si ceea ce i se retine sotului meu. Lucru pe care ea nu vrea sa il faca...
Alte variante ??
alte variante nu sunt. S-a ajuns la executare si sotul dvs plateste in calitate de girant. Tot ce poate face e sa se indrepte impotriva surorii sale pt a recupera ce i se retine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - mai exista obligatia? GHIGU GHIGU Sunt proaspat divortat si am primit cei 2 copii spre crestere si educare,in detrimentul mamei.Aceasta refuza sa le plateasca pensia alimentara stabilita de ... (vezi toată discuția)
Poprire din salariu gabyx2 gabyx2 Buna ziua.Am o poprire pe salar direct de la intreprinderea la care lucrez si este ok,dar nu sunt de acord cu faptul ca si sotiei mele sa i se faca poprire ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)