avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire din salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire din salariu

Buna ziua.Am o poprire pe salar direct de la intreprinderea la care lucrez si este ok,dar nu sunt de acord cu faptul ca si sotiei mele sa i se faca poprire doar pentru ca este girant.Exista vreo solutie ca ei sa nu-i mai retina?Executorul judecatoresc care a efectuat demersurile popririi poate sa opreasca poprirea pe salariul ei si sa-mi retina numai mie chiar si jumatate din salar avind in vedere ca este vorba doar de 2500 roni?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 00:08, 11 Aprilie 2015
Buna ziua,

Discutati neaparat cu executorul. Normal e sa se popreasca veniturile debitorului principal (dvs) si doar daca acesta nu e solvabil sase popreasca veniturile girantului.

Succes,
Soția a garantat ca va plăti dansa dacă dintr-un motiv sa altul nu veți respecta contractul și nu veți plăti, asta s-a și întâmplat. Nu cred ca veți avea succes nici dacă ați contesta.
Contractele de credit bancar au mentionat clar ca banca se poate indrepta impotriva tuturor debitorilor pentru recuperarea debitului.

Singura sansa (teoretica !! ) este aceea de a va intelege cu executorul. Dar eu zic ca sunt minime sansele de reusite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu maryboz maryboz Buna ziua.Am avut un apartament,l-am vandut nu ni s-a achitat ratele lunare ne-am judecat am avut castig de cauza iar acum cand executorul l-a gasit pe cel ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Executare poprire. mi se opresc bani (30%) de angajor si dupa ce imi vireaza ce a ramas mai imi opreste si banca 30% din suma asta. ce sa fac? emde emde Executare \\ Poprire . Am avut un credit prin 2008-2009 ce a ramas restant. Nu am mai putut achita nimic din el. Am ajuns in punctul executarii. Acum mi ... (vezi toată discuția)