Buna ziua,
Am 64 ani si 1 an pana la varsta de pensionare. Am primit preaviz pentru 20 zile pentru ca se desfiinteaza postul, iar pentru pregatirea mea nu au alt post sa-mi ofere Am dreptul in acest timp sa cer detasare la alta firma? Vechea institutie la care am lucrat refuza detasarea pe motiv ca se blocheaza postul. Nu se bat cap in cap? Daca postul se desfiinteaza ce importanta mai are blocarea lui? Institutia poate cere reinfiintarea postului dupa ce ma dau pe mine afara? (Suspectez ca s-a dorit inlaturarea mea devenind o persoana incomoda).
Buna ziua,
Am facut succesiunea la notar, dupa decesul tatalui meu, sunt unic mostenitor,am preluat partile sociale 100% la un SRL si un apartament.Se poate modifica in sensul ca nu mai doresc sa mostenesc SRL-ul?
Fiica mea este unica mostenitoare dupa tatal decedat, care a fost unic asociat al unui SRL. Cum poate mosteni un automobil cumparat in 2008, amortizat complet, inregistrat pe acest SRL. Firma nu are datorii la stat. Care ar fi posibilitatea cu cele mai scazute costuri de a intra in posesia autoturismului?
(Fiica mea urmeaza sa faca dezbaterea de mostenire)