avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere detasare in timpul celor 20 zile de preaviz ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere detasare in timpul celor 20 zile de preaviz desfiintare post

Buna ziua,
Am 64 ani si 1 an pana la varsta de pensionare. Am primit preaviz pentru 20 zile pentru ca se desfiinteaza postul, iar pentru pregatirea mea nu au alt post sa-mi ofere Am dreptul in acest timp sa cer detasare la alta firma? Vechea institutie la care am lucrat refuza detasarea pe motiv ca se blocheaza postul. Nu se bat cap in cap? Daca postul se desfiinteaza ce importanta mai are blocarea lui? Institutia poate cere reinfiintarea postului dupa ce ma dau pe mine afara? (Suspectez ca s-a dorit inlaturarea mea devenind o persoana incomoda).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 20 Martie 2017
Puteti sa fiti detasata , dar numai pana la expirarea termenului de preaviz , intrucat atunci va inceteaza c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un salariat detasat. in timpul detasarii postul ... mugurica_nita mugurica_nita Buna ziua! Am un salariat detasat. In timpul detasarii postul acestuia i s a desfiintat. S -a infintat un post similar Institutia la care ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs pensionare simomagda simomagda Unei persoane i s-a acordat preaviz( desfiintare post). Anterior acestui fapt si-a depus cerere pentru pensionare limita de varsta cu reducere( grupa II), ... (vezi toată discuția)
Preaviz nesemnat IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca se schimba cu ceva urmatoarea situatie: ieri au fost emise niste notificari de preaviz la institutia la care lucrez si ... (vezi toată discuția)