avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificare certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificare certificat de mostenitor

Buna ziua,
Am facut succesiunea la notar, dupa decesul tatalui meu, sunt unic mostenitor,am preluat partile sociale 100% la un SRL si un apartament.Se poate modifica in sensul ca nu mai doresc sa mostenesc SRL-ul?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 09:24, 13 August 2016
Dizolvaţi şi lichidaţi SRL-ul dacă nu vă trebuie.

Moştenirea este: ori de luat (toată) ori de lăsat (toată). Nu-i pe alese din cuprinsul ei. Şi odată luată, nu mai e de lăsat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl av_gabitza av_gabitza Buna ziua, am o situatie cel putin ciudata la prima vedere. asociat unic din srl decedeaza. 3 succesori accepta mostenirea pur si simplu, astfel ca in ... (vezi toată discuția)
Despre inchederea unei firme combinat cu o succesiune Iuli_ana Iuli_ana Buna ziua, Daca din 2 asociati al unui SRL, unul a murit, iar urmasul lui nu accepta mostenirea,renunta la el printr-o declaratie scrisa la notar, poate ... (vezi toată discuția)
Dizolvare procedura OANA GORAN OANA GORAN am un SRL X al carui asociat unic este un SRL Y ambele cu capital roman, dar asociatul unic al SRL Y este o SC strina cu capital integral privat ... (vezi toată discuția)