avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate georgianavajda

Activitate georgianavajda

El spune că recent...Oana acum două săptămâni mașina era parcată des in fața casei

Ionut.ion a scris:

Astazi ati aflat dar efectiv cand a facut asta?
Si ce o sa faceti, ii cereti chirie pentru perioada dintre divort si momentul casarii?
Eu zic ca nu mai evti ce face, din moment ce bunul nu mai exista dar a fost folosit in comun ( cu exceptia perioadei dintre pronuntarea divortului si casare) dar asteptati si sfatul unui avocat.

Astăzi am aflat că el a casat masina...nu in timpul căsătoriei.

Ionut.ion a scris:

Eu zic ca da, este corect, pentru ca bunul a fost cumparat in timpul casatoriei, folosit in timpul casatoriei si casat in timpul casatoriei. Si v-ati folosit ambii de masina dar si ambii ati platit pentru ea ( combustibil, eventuale raparatii, taxe, asigurate, etc.).
Daca masina mai exista... se facea o evaluare a ei la momentul actual si atunci puteati cere jumate din valoare...

Cereti sa va dovedeasca ca este casata ( actul de la remat...).

Buna ziua. Am rămas cu o mare nelămurire: fostul soț a avut o mașină, cumpărată cu 8500Euro ,in timpul căsătoriei (fiind bun comun). Acum spune că mașina a fost casată și că dacă acel bun nu mai exista nu se poate face partaj pentru acea mașină. Este corect sau mă pot adresa instanței de judecată?
Buna ziua. In sentința de divorț a fost stabilită pensia de întreținere la o pătrime din venit, fostul soț o plătește. Problema mea este: A plecat la muncă în străinătate (Germania) angajat șofer de camion. Cat ar trebui sa fie atunci pensia de întreținere a copilului și către cine trebuie sa mă adresez pentru a afla dacă copilul beneficiază de o alta sumă din munca tatălui său. Precizez că fostul soț este foarte recalcitrant și secretos (așa era și în timpul căsniciei) cu mine in ceea ce privește sumele de bani...și faptul că este plecat din tara,crede că ei nu știu că a plecat! Nu
Răspuns la discuția somatie executare silita
octombrie si noiembrie 2015.atunci au oprit de tot abonamentul si acum mi-au trimis somatie prin creditexpess.pana acum eu nu am primit nimic altceva,doar aceasta ultima somatie...inainte niciuna.
buna ziua.am primit de la creditexpress o ultima somatie inaintea inceperii procedurii judiciare pentru o datorie catre orange.ro.de la o datorie de 250 ron s-a ajuns la una de 1961 ron.ma atentioneaza ca imi vor pune poprire pe salar sau executare silita.nu imi da o data pana la care sa pot plati aceasta datorie doar ca sa platesc de urgenta.aceasta somatie a ajuns la mine in data de 4.05.2016 dar a fost emisa in data de 25.04.2016.