buna ziua.am primit de la creditexpress o ultima somatie inaintea inceperii procedurii judiciare pentru o datorie catre orange.ro.de la o datorie de 250 ron s-a ajuns la una de 1961 ron.ma atentioneaza ca imi vor pune poprire pe salar sau executare silita.nu imi da o data pana la care sa pot plati aceasta datorie doar ca sa platesc de urgenta.aceasta somatie a ajuns la mine in data de 4.05.2016 dar a fost emisa in data de 25.04.2016.
Când era scadentă factura neplatită?
Nu vă pot executa silit deoarece nu au un titul executoriu.
Somația aia este un fals, prin care ei încearcă să vă păcălească.
octombrie si noiembrie 2015.atunci au oprit de tot abonamentul si acum mi-au trimis somatie prin creditexpess.pana acum eu nu am primit nimic altceva,doar aceasta ultima somatie...inainte niciuna.
Nu plătiți nici măcar un leu. Somația se referă la o datorie incertă. Dacă plătiți chiar și o sumă mică veți confirma suma care vă este solicitată. Puteți solicita eventual lămurirea cuantumului datoriei.
Abonament telefon
bla bla
buna seara. verisoara mea si-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila in 2006.a folosit abonamentul cat l-a folosit apoi nu a mai platit.a primit ... (vezi toată discuția)