avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie executare silita

buna ziua.am primit de la creditexpress o ultima somatie inaintea inceperii procedurii judiciare pentru o datorie catre orange.ro.de la o datorie de 250 ron s-a ajuns la una de 1961 ron.ma atentioneaza ca imi vor pune poprire pe salar sau executare silita.nu imi da o data pana la care sa pot plati aceasta datorie doar ca sa platesc de urgenta.aceasta somatie a ajuns la mine in data de 4.05.2016 dar a fost emisa in data de 25.04.2016.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:41, 9 Mai 2016
Când era scadentă factura neplatită?
Nu vă pot executa silit deoarece nu au un titul executoriu.
Somația aia este un fals, prin care ei încearcă să vă păcălească.
octombrie si noiembrie 2015.atunci au oprit de tot abonamentul si acum mi-au trimis somatie prin creditexpess.pana acum eu nu am primit nimic altceva,doar aceasta ultima somatie...inainte niciuna.
Probabil vă vor da în judecată, pentru a obține o hotărâre. Încercați sî negociați cu ei să le plătiți o sumă cât mai mică.
Nu plătiți nici măcar un leu. Somația se referă la o datorie incertă. Dacă plătiți chiar și o sumă mică veți confirma suma care vă este solicitată. Puteți solicita eventual lămurirea cuantumului datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata avasilcai alin avasilcai alin Buna ziua Sunt Alin din Bacau si am o problema ,va multumesc pentru ajutorul si sprijinul ce il voi primi din partea ... (vezi toată discuția)
Contestatie somatie executare silita remusned remusned Buna ziua. Tot primesc somatii de la Creditexpress Financial Services despre plata unei datorii la Telekom, pe care eu nu o recunosc si s-a ajuns la amenintari ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon bla bla bla bla buna seara. verisoara mea si-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila in 2006.a folosit abonamentul cat l-a folosit apoi nu a mai platit.a primit ... (vezi toată discuția)