avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Somatie de plata

Buna ziua
Sunt Alin din Bacau si am o problema ,va multumesc pentru ajutorul si sprijinul ce il voi primi din partea Dumneavoastra.
Am primit vineri 14.01.2011 prin posta un plic de la CREDITEXPRESS ROMANIA o somatie de plata ca fiind ultima inaintea procedurii judiciare si sa achit suma de 64,60 ron ca termen de plata fiind 16.01.2011 dupa care daca nu achit suma datorata ma vor actiona in instanta.Nui cunosc pe respectivi care pretind ca sunt dator nu am colaborat nici odata cu ei nu am luat bani de la ei .
Mam interesat de unde provine aceasta datorie si ar fi ca eu la firma care o detin am avut abonamente la Orange Romania si in urma unor nentelegeri si nerespectand planul tarifar am inchis abonamentele si am platit suma datorata in transe.Eu acum catre Orange Romania nu am nici o datorie si nustiu cum se face de aceasta societate spune cas avea datorii fata de ei .
Spunetimi ce sa fac si cum ma sfatuiti sa procedez sa achit suma datorata sau nu, si daca ma pot da in judecata daca eu nu am nici un contract cu ei nici ei cu mine .
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 09:33, 18 Ianuarie 2011
Nu cred ca o sa va de-a in judecata pt aceasta suma .
Probabil ca au preluat prin cesiune creantele de la societatea de telefonie si ei incearca sa recupereze ce mai pot.
Ii puteti ignora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata BircaSerghei BircaSerghei Buna seara, Sunt Serghei din Bivolaria, orasul Vicovu de Sus, Jud. Suceava si am o problema , Am primit joi 07.04.2014 prin posta un plic de la CREDITEXPRESS ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta- urgent Cameliaponta Cameliaponta Buna seara, va rog sa ma ajutati. Am un client persoana fizica care a imprumutat o alta persoana fizica cu suma de 1000 USD. Clientul meu a incercat sa ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita georgianavajda georgianavajda buna ziua.am primit de la creditexpress o ultima somatie inaintea inceperii procedurii judiciare pentru o datorie catre orange.ro.de la o datorie de 250 ron ... (vezi toată discuția)