avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie somatie executare silita

Buna ziua. Tot primesc somatii de la Creditexpress Financial Services despre plata unei datorii la Telekom, pe care eu nu o recunosc si s-a ajuns la amenintari de executare silita, blocare de conturi etc.
Vreau sa fac o contestatie in instanta, cum procedez?
Multumesc
Remus Nedelcu
Cel mai recent răspuns: remusned , utilizator 17:31, 27 Aprilie 2018
Buna Ziua. In primul rand trebuie sa detaliati: este vorba de o datorie veche? Ati avut abonament? De unde provine datoria? Daca ati avut abonament si nu l-ati platit, creanta s-a cesionat. In situatia in care au trecut mai mult de 3 ani de la scadenta, puteti invoca prescriptia. In cazul in care nu exista alta cale de a constata prescriptia, se poate introduce actiune in instanta pentru constatarea acesteia.
Multumesc pentru raspuns. Este vorba de un abonament mai vechi de 3 ani, de pe vremea cand era Cosmote, pe care eu l-am reziliat la vremea respectiva. Cum as putea cere exact explicatia pentru suma impusa si pe ce cale se face contestatia, prin judecatoria sectorului de care apartin in Bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie la schimbarea denumirii operatorului mar71a mar71a Pe scurt: Sunt abonat Cosmote. Daca se schimba firma pot fi obligat sa devin abonat Telekom? Eu nu am semnat contract cu Telekom. Este valabil si pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)