avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament telefon

buna seara. verisoara mea si-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila in 2006.a folosit abonamentul cat l-a folosit apoi nu a mai platit.a primit somatii prin posta la inceput dupa care vreo 2 ani nu a primit nimic. acum a primit iarasi somatie de la firma de telefonie mobila ca are de platit 1000lei daca nu firma va contacta o firma de recuperare. intrebarea e trebuie platita suma sau e prea mica ca sa o dea firma in judecata?
Cel mai recent răspuns: bla bla , utilizator 21:00, 30 Noiembrie 2010
cat l-a folosit totusi? (abonamentul)
cam un an de zile.iar abonamentul a fot facut pe 2 ani
ar trebui sa caute in acte sa stie cand a avut scadenta ultima factura emisa. daca au trecut 3 ani de la acea data , datoria e prescrisa
cred ca au trecut 3 ani deja.atunci oare de ce ii trimit prin posta tot feluri de amentintari? ca sa o speri oare si sa plateasca? multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria mea s-a prescris sau nu? lorenzo29 lorenzo29 am avut un abonament la telefon ,din anumite motive nu am mai putut sa platesc ,cred ca ultima factura am platit-o in decembrie 2008 sau ianuarie ... (vezi toată discuția)
Datorii la firma de recuperare albandra albandra Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. de 3 ani platesc o datoriei la o firma de recuperari , un credit luat de la banca l-=a care ramasesem in urma ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata catre societate recuperari creante delia0286 delia0286 acum cativa ani(in 2006,2007 nu retin exact)am avut 2 abonamente concomitente la [FURNIZOR] incheiate pt o perioada de 2 ani.dupa aproximativ 1 an nu am mai ... (vezi toată discuția)