avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datoria mea s-a prescris sau nu?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datoria mea s-a prescris sau nu?

am avut un abonament la telefon ,din anumite motive nu am mai putut sa platesc ,cred ca ultima factura am platit-o in decembrie 2008 sau ianuarie 2009,abonamentul parca l-au reziliat in aprilie 2009.in ultimul an tot primesc plicuri de la o firma de recuperare.intrebarea mea este daca s-a prescris sau nu datoria avand in vedere ca au trecut 3 ani de la ultima factura pe care am platit eu
Cel mai recent răspuns: lorenzo29 , utilizator 13:15, 6 Martie 2012
Azi suntem in 6 martie 2012. tot ce e mai vechi de 6 martie 2009 e prescris.
stand a scris:

Azi suntem in 6 martie 2012. tot ce e mai vechi de 6 martie 2009 e prescris.

multumesc.pentru ca azi am primit iarasi o somatie cum ca eu voi suporta toate cheltuielile legate de judecata si executare silita.deci in concluzie ei nu mai pot sa-mi faca nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Cum scap de recuperatori lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. Am si eu o problema. Am avut un abonament la o anumita firma de telefonie mobila incheiat in data de 23.07.2007. Intre timp fortat de inprejurari ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon bla bla bla bla buna seara. verisoara mea si-a facut un abonament la o firma de telefonie mobila in 2006.a folosit abonamentul cat l-a folosit apoi nu a mai platit.a primit ... (vezi toată discuția)