Acum cativa ani am vandut catre un bijnitar o masina luata in leasing.
La care la momentul vanzarii mai aveam de plata aprox 5000 Euro cu tot cu TVA.
Pt ca nu mai puteam plati rata lunara, m-am inteles cu bijnitarul si acesta a achitat-o in numele meu(fara o dovada scrisa), dupa care am facut contract vanzare-cumparare intre mine si el.
Acum se pare ca a intrat ANAF-ul pe fir si ii cer socoteala bijnitarului pentru toate masinile vandute de-a lungul timpului in ce priveste TVA-ul, motiv pentru care m-a contactat si mi-a cerut sa ii dau o declaratie cum ca el a achitat in numele meu catre firma de leasing masina mea si deci va avea o dovada ca a achitat TVA la aceasta masina.
Pentru ca nu as vrea sa ma amestec in problemele lui intrebarea mea este:
Faptul ca a cumparat de la o persoana fizica(eu) nu inseamna ca masina avea deja platit TVA-ul si deci nu ar mai avea nevoie de o dovada suplimentara?
si
Daca dau aceasta declaratie intradevar il va ajuta in a se "acoperi" in ce priveste TVA-ul sau nu?
Am o SC SRL ale carei declaratii D100 nu au mai fost depuse de 4 ani si nici bilant, balanta nu au fost intocmite in aceasta perioada.
Pentru aducerea "la zi" a situatiei trebuie sa intocmesc toate aceste acte contabile. Problema este ca am ratacit o parte din actele firmei si astfel nu gasesc , ultimul bilant / balanta ale SC.
Intrebarea este: este corect si posibil sa depun aceste declaratii pe sold zero ?
P.S. Ideea mi-a dat-o o functionara de la finante.
P.S.2. Posibilitatea recuperarii actelor lipsa este destul de mica.
As dori sa stiu daca pentru transportul international este necesara licenta de transport pentru o SC romaneasca ce are in flota doar masini cu MMA 3.5 t .
Aceeasi intrebare si pentru transportul pe teritoriul Romaniei.
As dori sa stiu cum este reglementat dpdv juridic leasing-ul de personal / inchirierea de forta de munca de la o SC romaneasca catre o SC din o alta tara UE.
O alta formulare: se considera munca la negru daca un roman angajat la o SC romaneasca e "inchiriat" unei SC din UE sub un contract intre cele doua SC ?
Daca este legal, asigurarea medicala a angajatului trebuie platita si in tara in care lucreaza (ex: tarile Beneleux) si daca da, cine are obligatia sa plateasca asigurarea angajatului, SC din RO sau SC din UE ?
In perioada in care se afla in alta tara, in interes de serviciu, de ce acte are nevoie angajatul ca sa faca dovada legala a dreptului de munca in tara respectiva? (daca il opreste politia/alta autoritate abilitata si constata ca nu are domiciliu in tara respectiva, cum poate angajatul face dovada dreptului de sedere/munca pentru perioada in care este "detasat")
Care este perioada maxima intr-un an pentru care poate fi "inchiriat" angajatul?
Angajatului i se cuvine diurna pentru aceasta perioada? Daca da, doar pentru zilele lucratoare sau pt toate zilele calendaristice?
As dori sa stiu daca exista dpdv legal posbilitatea importului de marfa din afara UE pe o firma RO prin portul altei tari UE si cu livrarea marfii direct la o adresa din respectiva tara.
Practic importul va trece doar "prin acte" prin RO, marfa ajungand fizic direct din (ex.)SUA sau China intr-un port din (ex.)Germania, UK, Italia, Franta, etc. unde s-ar face si actele de import in numele firmei din RO, iar marfa va ramane pentru revanzare pe teritoriul tarii respective.
Daca exista aceasta posibilitatea as dori sa stiu ce implica in materie de costuri, proceduri, birocratie, etc.