Nu a primit acasă de data ceasta nimic în acest sens. Nu are nicio relevanță, dar mă miră faptul că nu este protejat copilul. El mănâncă, se îmbracă și altele un an de zile cât durează procesul. Numai un părinte se chinuie și fizic și financiar, celălalt stă liniștit.
Multumesc pentru răspuns!
Vă mulțumesc pentru răspuns. Ultima decizie a fost aceasta: 23.06.2022
Ora estimata: 9:00
Complet: C 17 - civil
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de reclamantul Ionescu Adrian în contradictoriu cu pârâtul Ionescu Dan. Obligă pârâtul la plata către reclamant a unei pensii de întreţinere, în cuantum de 1/4 lunar, din venitul net realizat, dar nu mai puţin de 1/4 din venitul net minim pe economie, cu începere de la data introducerii cererii, 07.03.2022 şi până la terminarea studiilor de către reclamant, dar fără a depăşi vârsta de 26 de ani, sub condiţia dovedirii acestora. Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Brăila. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia parţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 23 iunie 2022.
Document: Hotarâre 3926/2022 23.06.2022
Acum nu stiu daca-i definitivă sau nu hotărârea. Cred că nu, dar tot stau în dubii. Dumneavoastră ce ziceți?
Bună ziua! Din martie 2022 a început fiul meu acțiunea de cerere a pensiei alimentare de la tatăl său. Nici acum, în luna decembrie nu s-a dat hotărârea definitivă. Fiul meu era elev, la momentul depunerii acțiunii, acum este student. Știți căt durează tot acest proces?
Cui mă adresez daca vreau sa scap de plata unei executari silite? Acum doi am fost victima unei escrocherii din partea unui furnizor de telefonie mobila la care aveam contract. Exact cu o lună inaintea terminării contractului (pe care le-am spus cla ca nu vreau sa-l prelungesc) am primit o factura super incărcată pe care n-am fost de acord sa o platesc. Mentionez ca nu am primit desfasurator. Nici contractul nu am putut sa-l inchei legal pentru ca nu au fost de acord. Ar fi trebuit sa platesc factura. Am mers la acea vreme la OPC din orasui in care locuiesc. Acestia mi-au spus sa fac plangerea la OPC Bucuresti. Bineinteles ca am renuntat (mare greseala). Am facut doar o sesizare scrisa la operatorul de servicii de telefonie respectiv.
Si de atunci nimic pana in aceasta saptamana cand m-am trezit, prin posta, cu o amenintare cu executate silita din partea unei firme de recuperare care preluase datoria mea. Mentionez ca scrisoarea cuprindea doar instiintarea de plata a unei sume de aproape 4 ori mai mare decat factura de la acea vreme. nici o explicatie la cum s-a ajuns la suma noua.
Ce fac in aceasta situație? Refuz categoric sa ma las inselata?