avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Din martie 2022 a început fiul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Din martie 2022 a început fiul meu acțiunea de ...

Bună ziua! Din martie 2022 a început fiul meu acțiunea de cerere a pensiei alimentare de la tatăl său. Nici acum, în luna decembrie nu s-a dat hotărârea definitivă. Fiul meu era elev, la momentul depunerii acțiunii, acum este student. Știți căt durează tot acest proces?
Cel mai recent răspuns: DeliaMateescu , utilizator 16:02, 7 Decembrie 2022
Bună ziua! Nu vă poate spune nimeni cât poate dura, depinde foarte mult de instanța unde vă judecați, unele sunt mai libere sau au mai mult personal, altele nu. Durează de la câteva luni la peste un an numai la Judecătorie în functie de cât de aglomerata este instanța. Daca se ataca hotarârea și se ajunge la Tribunal termenul se poate prelungi cu alte câteva luni.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cât timp durează pana la soluționarea în instanta ... Alimapad Alimapad Bună ziua, Cât timp durează pana la soluționarea în instanta a recalculării pensiei alimentare? În cazul în care tatăl a depus în instanta dosarul ... (vezi toată discuția)
Divort-durata omama omama Buna ziua,am o intrebare,cat dureaza un divort cu minori si partaj? Va multmesc anticipat (vezi toată discuția)
Cand pot cere intrarea in posesie rechi1958 rechi1958 Dupa ce se da hotarirea ce urmeaza ? Piritii pot face recurs cit dureaza ? Este pe vechiul cod (vezi toată discuția)