avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand pot cere intrarea in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand pot cere intrarea in posesie

Dupa ce se da hotarirea ce urmeaza ? Piritii pot face recurs cit dureaza ? Este pe vechiul cod
Cel mai recent răspuns: rechi1958 , utilizator 05:14, 12 Mai 2014
Hotarea poate fi atacata de partea care pierde. Este greu de estimat cat va dura recursul. Depinde de probele administrate si cat de aglomerata este instanta pana acorda primul termen.
am inteles , multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura ca o hotarire judecatoreasca sa devina definitiva ? aprepe aprepe Speta, partaj succesoral. S-a facut expertiza, s-a depus dosar, s-a luat la cunostinta, s-a dat sentinta de catre judecator. Reclamntul, care nu are obiectiuni ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii mihion mihion pe 20 iunie am primit o citatie in calitate de reclamant pt un conflict de munca-neplata salariilor pe 2 luni plus concediu pe 2009.se rezolva cazul acum sau ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata nicole852107 nicole852107 buna ziua,am avut un proces de rez.contract ca pirit,pe care l-am castigat.am cerut cheltuieli de judecata.cum le pot recupera?celor ce pierd procesele li se ... (vezi toată discuția)