avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii

pe 20 iunie am primit o citatie in calitate de reclamant pt un conflict de munca-neplata salariilor pe 2 luni plus concediu pe 2009.se rezolva cazul acum sau mai dureaza? cat poate dura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 24 Aprilie 2010
Se poate rezolva dar poate sa mai si dureze, nu se poate estima un timp.
Firma mai functioneaza, sau este in insolventa?
Poate dura de la 4 luni la 12 luni.
daca procedura este legal indeplinita, piritul, angajatorul, a depus intimpinare la primul termen aratind probele pe care intelege sa le foloseasca, daca sinteti de acord cu acestea, puteti pune concluzii la acest termen, cauza raminind in pronuntare. daca una din aceste conditii lipseste, atunci.... se mai lungeste nitel in functie de procedura...
mihion a scris:

pe 20 iunie am primit o citatie in calitate de reclamant pt un conflict de munca-neplata salariilor pe 2 luni plus concediu pe 2009.se rezolva cazul acum sau mai dureaza? cat poate dura?

Durata depinde de atitudinea partilor in litigiu, daca sunt administrate toate probele, daca instanta este lamurita asupra tuturor problemelor ridicate in fata acesteia etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)
Conflict munca, dosar fara termen banshee banshee Buna ziua. Am depus in septembrie 2013 un dosar la tribunal si nici pana la ora asta nu am primit un termen. Este vorba de un conflict de munca, din cate stiu ... (vezi toată discuția)
Divort acasa.v acasa.v buna ziua am si eu o intrebare daca se poate, sotia a introdus actiunea de divort am gasit citatia in posta desi pe citatie scrie recomandat eu n-am semnat ... (vezi toată discuția)