Buna ziua. Am depus in septembrie 2013 un dosar la tribunal si nici pana la ora asta nu am primit un termen. Este vorba de un conflict de munca, din cate stiu ar fi trebuit sa dureze foarte putin. Stie cineva cat poate dura sa se stabileasca un amarat de termen, deja au trecut 8 luni. Multumesc.
Nu se poate aprecia, intrucat depinde de incarcatura instantelor judecatoresti. Din experienta va pot spune ca fiind vorba despre un litigiu de munca dureaza foarte mult, uneori 1 an/1 an si jumatate.
Sunt foarte incarcate instantele in acest gen de litigii. Trece si 1 an pana la fixarea termenului, dar apoi dosarul se solutioneaza mai repede decat inainte.
Mergeti la sediul instantei si interesati-va in ce stadiu este procedura administrativa in acest dosar (daca cererea de chemare in judecata a fost verificata, daca ea a fost comunicata paratei, daca parata a depus intampinare si care este termenul nou administrativ fixat in cauza).
Pe noua procedura civila nu se mai acorda direct termen de judecata in sedinta publica, ci dosarul parcurge o procedura administrativa prealabila in care acesta este verificat.
Apel
flori2009
Buna seara! As vrea sa aflu, daca ma poate lamuri cineva, in cazul in care paratul dintr-un dosar civil a facut apel, apel inregistrat la tribunalul Bucuresti ... (vezi toată discuția)