05.06.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: CIV10
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pensie de întreţinere şi stabilire domiciliu minori formulată de reclamanta Ghiţă Georgiana, în contradictoriu cu pârâtul Ghiţă Mădălin-Adrian. Stabileşte locuinţa minorelor Ghiţă Antonia-Daniela şi Ghiţă Sofia-Maria, la reclamantă. Obligă pârâtul la plata în favoarea minorelor Ghiţă Antonia-Daniela, şi Ghiţă Sofia-Maria, a unei pensii lunare de întreţinere, în cuantum de 1/3 din venitul minim pe economia naţională, exigibilă în ziua de 25 a fiecărei luni, începând cu data introducerii cererii, 28.11.2018 şi până la împlinirea de către minore a vârstei de 18 ani. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Ploieşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 05.06.2019.
Document: Hotarâre 4559/2019 05.06.2019
Mentionez ca eu nu locuiesc la adresa din buletin pentru ca familia mea a impinso sa faca asta si nu am fost anuntat, asta e ceea ce am gasit online, ce drepturi am ? Mentionez ca am cautat o cu hrana pentru minori si nu a acceptat refuza tot imi zice ca are , nu m a lasa sa imi vad copii si totul a fost facut fara prezenta mea ptr ca locuiesc in chirie, si vreau sa mi cast8g copii , ce se poate face ? Multumesc anticipat !
am inteles, de instiintat pot numai cand ajung acolo numai ca vreau sa stiu daca e valabila imputernicirea sau mai am nevoie de procura notariala :) multumesc
Buna ziua, am o intrebare imi cer scuze daca nu postez unde trebuie ..
Am facut un cont in banca in numele altei persoane, iar banca mi-a facut imputernicire sa pot folosi contul pentru o firma in italia , intrebarea mea este, mai am nevoie de vreun act notarial ca angajatorul sa poate sa-mi livreze diurna acolo sau e valabila decat imputernicirea de la banca
toata lumea este de partea mea si isi sustin declaratiile numai ca acuzatul ar cam vrea sa ma acuze ca eu as fi stiut ca nu detine permis de conducere asta e chestia :)
Buna ziua, am o problema putin mai delicata, sambata seara am mers la bucuresti la un prieten iar cu acesta am plecat intr-un alt loc, iar la intoarcere acesta s-a urcat la volanul masinii cheile fiind in contact, eu m-am opus, l-am intrebat daca are permis el mi-a facut vant si mi-a spus ca da ... nu sti ca am permis de atata timp ?. A trecur prin radar cu 71 km in localitate neoprind la semnaul agentului, a coborat din masina si a luat-o la fuga. In cateva minute au sosit politistii facand demersul necersar, mentionez ca am fost 5 insi, toate declaratiile la politie fiind la fel fara marturie mincinoasa, acuzand vinovatul. Intrebarea mea este, mi se poate suspenda dreptul de a conduce, eu nestiind ca NU are permis de conducere ???? sau se intampla ceva cu cazierul meu ??? va rog mult ajutati-ma sunt in scoala de soferi pentru profesionisti . :((:((
Mentionez ca inculpatul este condamnat cu suspendare pentru o alta fapta facuta in trecut !!!