05.06.2019
Ora estimata: 08:30
Complet: CIV10
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect pensie de întreţinere şi stabilire domiciliu minori formulată de reclamanta Ghiţă Georgiana, în contradictoriu cu pârâtul Ghiţă Mădălin-Adrian. Stabileşte locuinţa minorelor Ghiţă Antonia-Daniela şi Ghiţă Sofia-Maria, la reclamantă. Obligă pârâtul la plata în favoarea minorelor Ghiţă Antonia-Daniela, şi Ghiţă Sofia-Maria, a unei pensii lunare de întreţinere, în cuantum de 1/3 din venitul minim pe economia naţională, exigibilă în ziua de 25 a fiecărei luni, începând cu data introducerii cererii, 28.11.2018 şi până la împlinirea de către minore a vârstei de 18 ani. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Ploieşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 05.06.2019.
Document: Hotarâre 4559/2019 05.06.2019
Mentionez ca eu nu locuiesc la adresa din buletin pentru ca familia mea a impinso sa faca asta si nu am fost anuntat, asta e ceea ce am gasit online, ce drepturi am ? Mentionez ca am cautat o cu hrana pentru minori si nu a acceptat refuza tot imi zice ca are , nu m a lasa sa imi vad copii si totul a fost facut fara prezenta mea ptr ca locuiesc in chirie, si vreau sa mi cast8g copii , ce se poate face ? Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Mergeti la instanta si solicitati sa vi se comunice la adresa dorita.
Dupa comunicare formulati apel aratand cele ce va intereseaza.
Solicitati ajutorul unui avocat.
Divort cu copii
Leonore77
Ora estimata: 14:00
Complet: C 4 CMF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Constată că reclamanta S.E.G. a renunţat la capetele de cerere având ... (vezi toată discuția)