avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Card bancar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Card bancar

Buna ziua, am o intrebare imi cer scuze daca nu postez unde trebuie ..

Am facut un cont in banca in numele altei persoane, iar banca mi-a facut imputernicire sa pot folosi contul pentru o firma in italia , intrebarea mea este, mai am nevoie de vreun act notarial ca angajatorul sa poate sa-mi livreze diurna acolo sau e valabila decat imputernicirea de la banca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 5 Februarie 2017
Il puteti anunta pe angajator sa va vireze diurna in acel cont .... atasati la instiintare si imputernicirea de a folosi contul respectiv.
sunt imputernicit direct pe extrasul de cont sa pot folosi in intregime contul bancar !!!
Ultima modificare: Duminică, 5 Februarie 2017
senzorik, utilizator
Drepturile salariale se plătesc direct titularului sau persoanei împuternicite de acesta.

Prin urmare, daca aveti imputernicire pe acel cont atunci trebuie sa instiintati angajatorul sa va vireze drepturile in acel cont.
am inteles, de instiintat pot numai cand ajung acolo numai ca vreau sa stiu daca e valabila imputernicirea sau mai am nevoie de procura notariala :) multumesc
Nu mai este nevoie de imputernicire notariala, daca aveti acea imputernicire pe care banca o accepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul si incasarea lui pe card Cornel12345 Cornel12345 Buna ziua! Va rog frumos daca imi puteti raspunde la o intrebare.  In cazul cand eu...din motive personale, nu pot sa-mi deschid un cont intr-o banca din ... (vezi toată discuția)
Procura notariale pentru drepturi salariale olimpiu2009 olimpiu2009 Buna seara, Am un prieten care are o datorie la mine si nu pot sa recuperez banii de la el pentru ca din pacate este si un pasionat al jocurilor de ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)