avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters389734

Activitate ContSters389734

Sunt casatorit de 4 ani,nu am copii,am stat in chirie 3 ani,si acum doresc sa cumpar un apartament.Eu dispun de 90% din costul apartamentului,iar sotia de 10%.Mentionez ca o parte din bani i-am economisit inainte de casatorie.
Intrebarea este, daca acest apartament pot sa il pun numai pe numele meu,si in cel mai scurt timp cei 10% sa-i returnez.MULTUMESC anticipat pentru raspuns.
Buna ziua.Acum 8 ani am cumparat un teren intravilan in PODUL-OLT,ACESTA fiind parcela cu nr.10 dintr-un lot de 20 parcele.Am tinut sa fie prima parcela de langa drum,,care era si la pret mai scumpa cu aproximativ 50%.AM FOST LA NOTAR AM FACUT ACTELE PE PARCELA NR.10 CONVINSA CA ESTE CEA ARATATA LA FATA LOCULUI DE PROPRIETAR.Saptamana trecuta am fost sa o intarusez si Surpriza!!! topograful m-a dus la capatul lotului,ADICA EXACT PARCELA MULT MAI IEFTINA SI PE CARE EU NU O DORISEM.CE pot sa fac in acest caz?MA SIMT INSELATA PE FATA.va multumesc pentru raspuns
Buna ziua
De 3 luni m-am mutat intr-un apartament nou,pe care l-am achitat integral.pe baza unui act de PROMISIUNE BILATERALA DE VANZARE-CUMPARARE.Cum inca actele de CF PE APARTAMENT NU A IESIT ,nu stiu daca pot sa ma duc sa-mi schimb buletinul numai pe baza acestui act doveditor,sau mai precis daca mi-l ia in considerare la SERVICIUL DE EVIDENTA A POPULATIEI.Eu fiind pensionara, imi iau pensia tot pe adresa veche,ceea ce e un inconvenient lunar.VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS