avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... schimbare buletin la o noua adresa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

schimbare buletin la o noua adresa

Buna ziua
De 3 luni m-am mutat intr-un apartament nou,pe care l-am achitat integral.pe baza unui act de PROMISIUNE BILATERALA DE VANZARE-CUMPARARE.Cum inca actele de CF PE APARTAMENT NU A IESIT ,nu stiu daca pot sa ma duc sa-mi schimb buletinul numai pe baza acestui act doveditor,sau mai precis daca mi-l ia in considerare la SERVICIUL DE EVIDENTA A POPULATIEI.Eu fiind pensionara, imi iau pensia tot pe adresa veche,ceea ce e un inconvenient lunar.VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:47, 16 Mai 2016
Finalizarea tranzactiei trebuie facuta prin contract de vanzare/cumparare care va confera dreptul de proprietate.

Promisiunea bilaterala nu va acorda acest drept, este doar o "promisiune" achitata integral. Vanzatorul se poate razgandi si vinde altei persoane care ofera mai mult.

Numai cu contractul de v/c puteti merge la Evidenta populatiei si sa va schimbati actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea antecontractului de vanzare-cumparare IronMemo IronMemo Buna dimineata.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In data de 04.05.2015 am semnat un antecontract cu respectivul vanzator ,la care eu am ... (vezi toată discuția)
Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)
Incetare promisiune bilaterala de vanzare cumparare ContSters241137 ContSters241137 Buna ziua! Am urmatoarea problema: am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui apartament ( la un notariat), prin care eu , cumparatorul ... (vezi toată discuția)