avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Elucidare,drept proprietate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Elucidare,drept proprietate

Sunt casatorit de 4 ani,nu am copii,am stat in chirie 3 ani,si acum doresc sa cumpar un apartament.Eu dispun de 90% din costul apartamentului,iar sotia de 10%.Mentionez ca o parte din bani i-am economisit inainte de casatorie.
Intrebarea este, daca acest apartament pot sa il pun numai pe numele meu,si in cel mai scurt timp cei 10% sa-i returnez.MULTUMESC anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Recuperare apartament florea1705 florea1705 Buna ziua, Buna ziua Pun in discutie o problema de recuperare a unui apartament. Pe scurt. Fiica mea dupa casatorie impreuna cu sotul ei si ajutati de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune sot AdrianaBulboaca AdrianaBulboaca Buna ziua! Sotul meu este in coma. Doctorii i-au mai dat cateva saptamani. Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile mele in urmatoarea situatie: Eu si ... (vezi toată discuția)