Buna ziua.O institutie publica (primarie) doreste sa acceseze fonduri europene pt constructia unei scoli.Cum procedeaza cu firma de consultanta?Ce tip de licitatie trebuie sa faca pentru a beneficia de serviciul de consultanta?Mentionez ca pana la depunerea cererii de finantare , sunt necesare documentatii care tin tot de firma de consultanta.Valoarea totala a serviciului de consultanta(+proiectant) depaseste 30000 de euro.
Buna ziua.Sunt in toiul unei executari silite.Am incheiat cu debitorul 3 contracte ,din care 2 inprumut cu garantie imobiliare si unul de cesiune cranta cu gaj pe partile sociale ale unei societati la care am fost actionar.Nu a platit la termenul prevazut , contractele au fost investite cu titlu executoriu.Pe parcursul executarii am facut cu el un angajament de plata , prin care se obliga sa plateasca intr-o abumita perioada datoria.Angajamentul a prevazut toata datoria , respectiv imprumutul cu garantie si cesiunea de creanta.Trebuia sa plateasca in 8 rate restul datoriei.In caz de neplata la termen , v a pierde prima rata achitata.Din 8 rate a platit 3 , in baza angajamentului.Debitorul ar mai avea de platit 5 rate , plus prima rata pentru ca nu a respectat angajamentul.Angajamentul nu l am autentificat la notar.Cum includ in cadrul executarii si rata pe care a pierdut o pentru ca nu si arespectat angajamentul.
Buna ziua.Nu stiu daca postez unde trebuie,dar la intocmirea unui proiect, in cererea de finantare,mi se cer documente justificative privind suprafata teritoriala a zonei pe care o includ in proiect.Cei de la I.N.S.,ofera informatii doar cu populatia.De unde pot face rost de datele privind situatia UAT?Gen sa depun o cerere si sa mi se dea un document oficial?
MULTUMESC