avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate flag

Activitate flag

Buna ziua.O institutie publica (primarie) doreste sa acceseze fonduri europene pt constructia unei scoli.Cum procedeaza cu firma de consultanta?Ce tip de licitatie trebuie sa faca pentru a beneficia de serviciul de consultanta?Mentionez ca pana la depunerea cererii de finantare , sunt necesare documentatii care tin tot de firma de consultanta.Valoarea totala a serviciului de consultanta(+proiectant) depaseste 30000 de euro.
Buna ziua.Sunt in toiul unei executari silite.Am incheiat cu debitorul 3 contracte ,din care 2 inprumut cu garantie imobiliare si unul de cesiune cranta cu gaj pe partile sociale ale unei societati la care am fost actionar.Nu a platit la termenul prevazut , contractele au fost investite cu titlu executoriu.Pe parcursul executarii am facut cu el un angajament de plata , prin care se obliga sa plateasca intr-o abumita perioada datoria.Angajamentul a prevazut toata datoria , respectiv imprumutul cu garantie si cesiunea de creanta.Trebuia sa plateasca in 8 rate restul datoriei.In caz de neplata la termen , v a pierde prima rata achitata.Din 8 rate a platit 3 , in baza angajamentului.Debitorul ar mai avea de platit 5 rate , plus prima rata pentru ca nu a respectat angajamentul.Angajamentul nu l am autentificat la notar.Cum includ in cadrul executarii si rata pe care a pierdut o pentru ca nu si arespectat angajamentul.
Buna ziua.Nu stiu daca postez unde trebuie,dar la intocmirea unui proiect, in cererea de finantare,mi se cer documente justificative privind suprafata teritoriala a zonei pe care o includ in proiect.Cei de la I.N.S.,ofera informatii doar cu populatia.De unde pot face rost de datele privind situatia UAT?Gen sa depun o cerere si sa mi se dea un document oficial?
MULTUMESC