avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... SUPRAFATA TERITORIALA -UAT
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

SUPRAFATA TERITORIALA -UAT

Buna ziua.Nu stiu daca postez unde trebuie,dar la intocmirea unui proiect, in cererea de finantare,mi se cer documente justificative privind suprafata teritoriala a zonei pe care o includ in proiect.Cei de la I.N.S.,ofera informatii doar cu populatia.De unde pot face rost de datele privind situatia UAT?Gen sa depun o cerere si sa mi se dea un document oficial?
MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Omfp pentru modificarea si completarea unor reglementari contabile ( omfp 3055) si ordin privind aspecte legate de depunerea situatiilor financiare - proiecte Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul mfinante a fost publicat Proiect de Ordin al ministrului finanţelor publice pentru modificarea şi completarea unor reglementări contabile, anexa ... (vezi toată discuția)
Incadrarea functionala a zonei costi_81 costi_81 Buna ziua, as dori sa stiu cum poate fi atacat documentul eliberat de primarie prin care imi este refuzata cererea privind incadrarea terenului in zona ... (vezi toată discuția)
Neacordarea unui spor stabilit prin lege irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Desi intrunesc toate conditiile impuse de Legea 339/2007 privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul UAT judetene si locale ... (vezi toată discuția)