Desi intrunesc toate conditiile impuse de Legea 339/2007 privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul UAT judetene si locale ,am sarcini de serviciu multiple privind initierea si implementarea proiectelor cu finantare din bani publici si fonduri europene si proiecte intocmite care au obtinut finantare si sunt in faza de implementare,nu beneficiez de prevederile acestei legi.In 2008 desi am solicitat sporul nu l-am primit pe motiv ca se vrea economie la buget,discutia fiind doar verbala. Cererea adresata noului primarul din 06.01.2009 a ramas neinregistrata si nesolutionata pana la acesta data. Ce ma sfatuiti sa fac ,cum sa procedez,in situatia in care mi se tot spune ca nu este venit bugetul si nu se stie care sporuri raman valabile a fi acordate in acest an.
Cum adica a ramas neinregistrata??
Trebuia sa o dai prin registratura si astfel institutia la care lucrezi este obligata sa iti dea un raspuns in termenul legal de maxim 30 zile. Daca vrei raspuns inregistreaz-o la registratura institutiei.
:offtopic:
@ leutu
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie poate atrage aplicarea unei sanctiuni prevazute de Regulamentul Forumului.
@irina_stirbu2000
Inregistrati o noua cerere si asteptati raspunsul de la primarie. In functie de raspunsul dat, aveti posibilitatea de a actiona in instanta.
E clar, am gresit pentru ca am inmanat cererea direct primarului(in acea zi oricum secretara primariei ,care inregistreaza cererile nu era) .Am defectul de a avea incredere ca toata lumea stie ce are de facut si chiar face,asa ca am crezut ca cererea mea a ajuns la inregistrat. Tergiversarea rezolvarii problemelor este o metoda curenta ( o alta cerere depusa chiar la secretara a ramas fara raspuns ),,complexul celui care nu este suficient de instruit si informat ,frica de a luat o hotarare si de a/ti asuma decizia genereaza astfel de situatii,asa ca nu mai surprinde nimic.
Daca e cazul sa ajung in instanta sa obtin acordarea acestui spor,carei instante trebuie sa adresez cererea ,celei de contecios sau civile?
Daca depuneti cerere si nu primiti raspuns in termenul prevazut de lege, va adresati Tribunalului - Sectia de contencios Administrativ.
Alte discuții în legătură
Semne circulatie
Decebal58
La ce instanta se poate formula o plangere, impotriva unei primarii, pentru montarea unor semne de circulatie aberante si daca se plateste vreo taxa ... (vezi toată discuția)