avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Semne circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Semne circulatie

La ce instanta se poate formula o plangere, impotriva unei primarii, pentru montarea unor semne de circulatie aberante si daca se plateste vreo taxa judiciara(,,de timbru,,).
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2019
Decebal58, utilizator
Cel mai recent răspuns: Decebal58 , utilizator 13:46, 15 Mai 2020
Din ce cunosc...semnele, indicatoarele, de circulatie le monteaza administratorul drumului cu avizul politiei rutiere.
Adresati-va prima data dumnealor.
Daca drumul este in administrarea primariei puteti sesiza primaria si politia -serviciul circulatie, in scris cu nr. de inregistrare/ data. In sesizare solicitati luarea de masuri pentru reglementarea circulatiei. Sesizarea se face in baza OG nr. 27/ 2002 privind petitiile.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile cu masurile luate puteti deschide actiune in instanta de contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004.
Multumesc pentru ,,raspunsuri,,, dar, eu am intrebat, la ce instanta trebuie formulata plangere,(contecios, etc.) si daca trebuie platita vreo taxa.
Nu ati citit ce am scris in mesajul anterior - instanta de contencios administrativ.
Nu am cunoastinta ca s-ar plati taxa.
Ionut.Ion....Multumesc dar, am intrebat, ce instanta este competenta...
Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2019
Decebal58, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de curand, pe soseaua care trece prin fata portii ... mfulga mfulga Buna ziua, De curand, pe soseaua care trece prin fata portii mele, s-au montat limitatoare de viteza. De atunci e un calvar. Casa se zguduie din toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la parterul blocului in care locuiesc s-a deschis ... Felicia is Felicia is Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis un bar iar proprietarul e consilier la primaria din comuna. Am facut plangere la politie si ... (vezi toată discuția)
Intersecție nesemnalizată corespunzător: poate fi trasă la răspundere primăria în caz de accident? Ddaandrei Ddaandrei Buna ziua! Propun următoarea situatie: o intersectie dintre 2 drumuri de categorii diferite, unde, după părerea mea e obligatorie montarea unui semn de stop ... (vezi toată discuția)