avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Semne circulatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Semne circulatie

La ce instanta se poate formula o plangere, impotriva unei primarii, pentru montarea unor semne de circulatie aberante si daca se plateste vreo taxa judiciara(,,de timbru,,).
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2019
Decebal58, utilizator
Cel mai recent răspuns: Decebal58 , utilizator 13:46, 15 Mai 2020
Multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de curand, pe soseaua care trece prin fata portii ... mfulga mfulga Buna ziua, De curand, pe soseaua care trece prin fata portii mele, s-au montat limitatoare de viteza. De atunci e un calvar. Casa se zguduie din toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la parterul blocului in care locuiesc s-a deschis ... Felicia is Felicia is Buna ziua. La parterul blocului in care locuiesc s-a deschis un bar iar proprietarul e consilier la primaria din comuna. Am facut plangere la politie si ... (vezi toată discuția)
Intersecție nesemnalizată corespunzător: poate fi trasă la răspundere primăria în caz de accident? Ddaandrei Ddaandrei Buna ziua! Propun următoarea situatie: o intersectie dintre 2 drumuri de categorii diferite, unde, după părerea mea e obligatorie montarea unui semn de stop ... (vezi toată discuția)