avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine respecta Ordonanta nr. 27/2002?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine respecta Ordonanta nr. 27/2002?

Am depus o cerere la primarie in care solicitam o adeverinta din care sa reiasa modul in care mi s-au retinut pe statul de plata niste sume , precum si ordinele de plata cu care au fost virate aceste sume . Distinsa contabila a primariei refuza sa imi elibereze aceasta adeverinta , fac revenire in scris la prima cerere si in cintinuare aceeasi tacere . Ce pot face in acesta situatie? Intru in contecios ?::(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 17 Februarie 2011
In aceasta situatie, va puteti adresa instantei de contencios administrativ ...astfel,
potrivit art.a alin.1 din Legea nr.554/2004, orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contecios adminsitrativ - spitalul refuza de a raspunde in termenul legal iulyu_s iulyu_s Doresc sa cunosc care sunt pasii depunerii unei actiuni in contecios admisnitrativ impotriva unei institutii (spital judetean) care refuza sa dea curs unei ... (vezi toată discuția)
Contestare concurs promovare ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am participat la un concurs de promovare pt.funcţionari publici pe care nu l-am luat. Aş dori să ştiu în ce termen se poate face contestaţie la contecios ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)