avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Unde depun mai departe o contestatie privind ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Unde depun mai departe o contestatie privind legalitatea desfasurarii unui concurs in vederea ocuparii unei functii publice?

Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice si ulterior am observat mai multe nereguli pe parcursul desfasurari concursului pana la primirea rezultatelor si nu numai.
Am inaintat o contestatie catre Presendintele Comisiei de Examinare. Am primit raspunsde la aceasta Comisie si nu am fost de acord cu cele precizate de dansii si am formulat o alta contestatie legat de problema aparuta la concurs si am scris o contestatie si Oficiul Juridic si Contecios din cadrul institutiei unde s-a tinut concursul.
Am primit la 30 zile raspuns la contestatia mea si raspunsul dansilor in care am dorit sa verifice desfasurarea concursului acestui servicu nu m-a "satisfacut" si doresc sa depun mai departe o a treia contestatie pentru a verifica legalitatea concursului. Unde trebuie sa depun contestatie? Vreau sa cer chemare in judecata la Conteciosul adminsitrativ Institutia in cadrul caruia s-a desfaurat concursul, mai exact pe cei care s-au ocupat de concurs. Spuneti-mi unde trebuie sa depun aceasta contestatie? Vreau sa "merg" mai departe cu contestatia.
Care sunt pasii?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:57, 14 Aprilie 2012
Dupa ce ati epuizat calea administrativa, puteti formula actiune in instanta de contencios administrativ in conditiile legii nr. 554 din 2004.
Spuneti-mi mai mult va rog. Ok. Formulez o actiune in instanta de contecios administrativ catre cine?
Va multumesc frumos.
Catre tribunalul in a carui competenta teritoriala se afla localitatea dvs.
Va multumesc frumos pentru raspuns. Spuneti-mi si mie este necesar pentru cazul meu sa platesc taxa de timbru si ce taxa mai trebuie?
Eu apartin de sectorul6 si trebuie sa ma duc al judecatoria sectorului 6.
Este suficient sa depun dosarul/plangerea/contestatia la registratura?
Va multumesc de raspuns.
Instanta competenta material sa judece cererea de chemare in judecata este tribunalul Bucuresti, nu judecatoria. Pentru taxa judiciara de timbru va uitati in Legea nr. 146/1997 (nu stiu exact cu cat se timbreaza). Va trebuie si timbru judiciar. Gasiti cuantumul taxelor de timbru si afisat la tribunal. Cererea de chemare in judecata o veti depune la registratura sectiei de contencios administrativ a tribunalului, dupa ce va fi vizata de judecatorul de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)
Unde myrya myrya spuneti-mi va rog la ce birou al tribunalului se depune actiunea de divort,cum se numeste biroul sau camera? multumesc, (vezi toată discuția)