avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Neacordarea unui spor stabilit prin lege
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Neacordarea unui spor stabilit prin lege

Desi intrunesc toate conditiile impuse de Legea 339/2007 privind promovarea aplicarii strategiilor de management de proiect la nivelul UAT judetene si locale ,am sarcini de serviciu multiple privind initierea si implementarea proiectelor cu finantare din bani publici si fonduri europene si proiecte intocmite care au obtinut finantare si sunt in faza de implementare,nu beneficiez de prevederile acestei legi.In 2008 desi am solicitat sporul nu l-am primit pe motiv ca se vrea economie la buget,discutia fiind doar verbala. Cererea adresata noului primarul din 06.01.2009 a ramas neinregistrata si nesolutionata pana la acesta data. Ce ma sfatuiti sa fac ,cum sa procedez,in situatia in care mi se tot spune ca nu este venit bugetul si nu se stie care sporuri raman valabile a fi acordate in acest an.
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 10:09, 13 Februarie 2009
Multumesc mult , numai bine va doresc!
In completare: inainte de a va adresa instantei de contencios administrativ trebuie sa formulati plangerea administrativa prealabila prevazuta la art. 7 din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ.

Aceasta poate fi adresata direct institutiei dar trebuie inregistrata, intrucat trebuie sa dovediti instantei ca ati indeplinit aceasta procedura.
Am sa citesc legea 554/2004 si apoi voi parcurge pasii urmatori.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semne circulatie Decebal58 Decebal58 La ce instanta se poate formula o plangere, impotriva unei primarii, pentru montarea unor semne de circulatie aberante si daca se plateste vreo taxa ... (vezi toată discuția)
Unde depun mai departe o contestatie privind legalitatea desfasurarii unui concurs in vederea ocuparii unei functii publice? pmonicus pmonicus Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice si ulterior am observat mai multe nereguli pe parcursul desfasurari concursului pana la ... (vezi toată discuția)
Cine respecta ordonanta nr. 27/2002? Ion Nicolaie Ion Nicolaie Am depus o cerere la primarie in care solicitam o adeverinta din care sa reiasa modul in care mi s-au retinut pe statul de plata niste sume , precum si ... (vezi toată discuția)