avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate carmenela

Activitate carmenela

Discuție avansare
Buna ziua! Lucrez intr-o biblioteca publica si de curand am terminat facultatea de Administratie publica. Nu am fost trecuta pe un post de studii superioare pentru ca nu am terminat biblioteconomie (adica profil de specialitate).Mi s-a spus ca postul trebuie transformat in post de studii superioare(daca se poate...), apoi sa dau examen.Intrebarea mea este urmatoarea: daca fac un master de biblioteconomie, pot trece direct pe un post de studii superioare ? Daca nu, atunci care ar fi varianta in care as putea obtine acest lucru? Va multumesc anticipat si astept raspuns.
Discuție promovare
Buna ziua! Sunt bibliotecar cu studii medii, treapta IA intr-o biblioteca publica.Am o vechime de 25 de ani. In 2009 am terminat facultatea administratie publica, deci nu biblioteconomie.Mentionez ca am cursuri de biblioteconomie facute cu multi ani in urma.M-ar interesa sa stiu cum pot promova pe un post de studii superioare.Pana acum nu am reusit acest lucru.In aceasta situatie sunt mai multi colegi de-ai mei.Trebuie transformat postul cu acordul ordonatorilor de credite si trebuie sa dam examen? Va multumesc anticipat.