avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avansare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avansare

Buna ziua! Lucrez intr-o biblioteca publica si de curand am terminat facultatea de Administratie publica. Nu am fost trecuta pe un post de studii superioare pentru ca nu am terminat biblioteconomie (adica profil de specialitate).Mi s-a spus ca postul trebuie transformat in post de studii superioare(daca se poate...), apoi sa dau examen.Intrebarea mea este urmatoarea: daca fac un master de biblioteconomie, pot trece direct pe un post de studii superioare ? Daca nu, atunci care ar fi varianta in care as putea obtine acest lucru? Va multumesc anticipat si astept raspuns.

Alte discuții în legătură

Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)
Master sau curs de perfectionare? Venetia Venetia Sunt foarte derutata deoarece in vara dau licenta la facultatea de drept. Lucrez ca bibliotecar de 5 ani la o biblioteca comunala si am aflat ca daca nu am o ... (vezi toată discuția)
Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)