avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate Iulian1976

Activitate Iulian1976

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, daca se iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului,veniturile obtinute din vanzarea de cereale de pe 8 ha ale mele si inca 5 ha luate in arenda (contractul de arenda este facut intre persoane fizice si inregistrat la primarie). Mentionez ca am platit impozit pentru ce am incasat. Multumesc!
Multumesc pentru raspuns! As mai avea o nelamurire....conform legii 227/15 [ link extern ]
se iau in considerare dividendele? Ma refer la faptul ca ridic dividendele impozitate 16% pana anul trecut respectiv 5% de anul acesta ca si persoana fizica in baza unui cnp.
In acest caz, la calculul indemnizatiei, nu pot fi luate in considerare aceste dividende cata vreme sunt venituri impozabile?
Multumesc!
Buna ziua! La sfarsitul lunii iunie sotia mea va naste si dupa terminarea concediului postnatal intentionez sa intru eu in concediu de crestere a copilului, daca acest lucru este posibil.
Realizez urmatoarele venituri: salariu + dividende dintr-un srl in care sunt administrator si asociat cu un procentaj de 50%. Ce venituri se iau in considerare la calcularea indemnizatiei de crestere a copilului (dividendele repartizate in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului sau cele ridicate pentru care am platit impozit) ?
In cazul in care intru in concediu de crestere a copilului, ce restrictii intervin - ce se va intampla cu cota parte a dividendelor ce vor fi acumulate in urmatorii 2 ani- si in ce masura va fi afectat asociatul meu?
Multumesc anticipat!