avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din activitati agricole indemnizatie2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din activitati agricole indemnizatie2018

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, daca se iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului,veniturile obtinute din vanzarea de cereale de pe 8 ha ale mele si inca 5 ha luate in arenda (contractul de arenda este facut intre persoane fizice si inregistrat la primarie). Mentionez ca am platit impozit pentru ce am incasat. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Veniturile din vânzarea de acțiuni se iau in calcul la indemnizația de creștete copil? Elle456 Elle456 Buna ziua, Va rog sa mi spuneti dacă veniturile din vânzarea de acțiuni se iau in considerare la calculul indemnizației pentru creștere copil. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc si venituri din arenda Alinaes Alinaes Buna ziua Am o intrebare legata de indemnizatia pentru CCC. Am pamant dat in arenda de cativa ani. Intrebarea mea este daca veniturile din arenda se iau in ... (vezi toată discuția)