avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate yo_uls18

Activitate yo_uls18

Răspuns la discuția vecinul ma inunda
aceeasi problema o am si eu, si nu gasesc nici o rezolvare cel care ma inunda nici nu vrea sa vb cu mine cea de la asociatie o doare undeva si mai ales de legi iar cei de la primaria ma indruma la ea.......... cel care ma inunda este plecat mai mereu din tara si cand il prind acasa nu ajung la nici o intelegere cu el ma ignora. chear nu stiu ce sa mai fac sunt disperat. singura solutie cred ca este sa i dau in judecata dar problema este ca e plecat mai mereu in strainatate. m am mai gandit sa fac curatenie in baie si sa fac asigurare dar nu vreau ca asiguratorii sa mi deie bani pe daune si sa repar tot eu vreau sa o oblige pe ea sa si repare si daca va fi cazu sa o deie in judecata se poate asa? va rog ajutati ma dati mi niste sfaturi din cate am citit va spun ca nu rezolv nimic nici cu asociatia nici cu cei care ma inunda. multumesc
Răspuns la discuția curge apa de la vecinul
am facut si poze am listat si legile/articolele sunt dispus sa merg pana la capat chear sa o dau si in judecata pentru tupeul si nesimtirea care o are. multumesc mult pentru raspuns sper sa rezolv ceva pentru ca cu oameni ca astea doar asa poti rezolva dandu i in judecata.
buna ziua, scriu aici pentru ca am o problema si nu stiu unde as putea sau cum sa o rezolv. din bunatate i am permis accesul unui instalator pentru a monta niste tevi de apa vecinei de deasupra. instalatorul facand treaba de mantuiala nu stiu cum ia montat revile ca acum imi curge apa de sus. ea nu vrea sa rezolve problema deoarece si a pus gresie faianta si numai sparge ca a dat o groaza de bani. cu ea nu se poate discuta nu da drumu ;la usa cea de la asociatie sunt prietene si nu rezolv nimic nici cu ea. de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat idee unde sa pot apele sunt hotarat sa merg departe chear sa o dau si in judecata. multumesc mult (imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie)